naamplaatjes en glazen

Naambordje steigerhout

 

naambordjes zijn er in een groot aantal verschillende stijlen, van een eenvoudig monogram tot een verfijnd ontwerp op maat. U kunt ook kiezen uit een groot aantal verschillende materialen, zoals keramiek, metaal en glas.

Monogramplaten zijn de meest bekende van de familie der naamplaatjes. Zij stellen gewoonlijk één enkel woord voor, zoals mijn naam. In het algemeen zijn de grotere letters breder en de kleine letters dunner, waardoor de indruk van een veel kleiner lettertype wordt gewekt. Monogramplaten zijn ideaal voor gebruik in een atelier of door studenten in kleine kantoren.

Naambordlijsten zijn verreweg het meest kenmerkende deel van de familie van de naamborden. Zij zijn gewoonlijk gemaakt van draad en hebben de vorm van kubussen, vierkante of ronde staafjes, die initialen voorstellen. De randen zijn scherp, om de indruk van hardheid te wekken. Hoewel ze esthetisch van aard zijn, kunnen naamplaatjes ook van glas, hout of porselein zijn gemaakt. Als u bijvoorbeeld een houten frame wilt, kunt u uw naamplaatje van glas maken door de ruwe randen weg te schuren met een schuurtrommel. U kunt ook kiezen voor een naambord van glas, als u dat verkiest boven porselein.

Er zijn andere soorten frames voor naamplaatjes. Zoals, sequentie, vloeibaar, meerlagig, en diecut. sequentieplaten worden gevormd door bloemen, concentrische cirkels, en rechte verticale lijnen. De lijnen worden gevormd door stilstaande beelden in glasplaatjes, en zijn transparant. Anders dan een sequentie-glasraam, hebben de frames van het vloeibare type bloemen, kaders en lijnen als een doorlopende reeks. Het glas dat als filter tussen de vloeistof en de lijst wordt gebruikt, is gemaakt van terracotta, ijzer, glas of plastic.

Het laatste type naamplaatglas is het gestanste frame, waarin een vers gesneden cirkel van glas is geëtst met de letters van de naam. Veel glasbedrijven maken dit type naamplaatglas nog steeds, maar u kunt ze ook bestellen met rechte verticale en horizontale lijnen.

Nu dat u een beetje meer informatie over naamplaatjes en glazen, bent u klaar om te bestellen. Er zijn veel naambord glas retailers die er zijn, dus je moet wat onderzoek te doen voordat u uw aankoop. U kunt ook vinden van hoge kwaliteit naamplaat glas en glaswerk benodigdheden voor uw huis keuken en bad van het internet.

Lees meer:

Naambordje ontwerpen

Naambordje ontwerpen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.