Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie reinigen

Mechanische ventilatie reinigen

Nieuw technologisch uitgevonden apparatuur voor het reinigen van vloeren in de sportschool helpt blijvende schade aan de vloer van een sportschool, fitnesscentrum of gewichtsloze machines te voorkomen. Industriële vloerreinigingsapparatuur verwijdert alle vuil, vuil, modder, olie, vuil en vet dat op een gelegde vloer wordt gevolgd. Het verleden afvegen en boeken van stapels onrein menselijk afval op de harde vloer is geen verstandige beslissing. Het is de bedoeling dat de vloeroppervlakken van een sportschool of gezondheidsclub regelmatig worden schoongemaakt, zodat de vloeroppervlakken niet vatbaar zijn voor Yoghurt Inputpresstina (YIS)-infecties. Lees de volgende richtlijnen voordat u contact met ons opneemt voor installatieservice.

Manieren om het risico op muizenplagen te verkleinen

– Maak de plaats grondig schoon met alle veegmachines en reinigingsmiddelen. Zorg ervoor dat u onder alle apparatuur schoonmaakt, inclusief de leuningen, werprekken en liften, tussen oefenapparatuur, opbergplanken en tafels.

– Zorg ervoor dat chloordecoraties, chastisers, pads en karafflessen op hun plaats en schoon zijn. kristallijne adrenaline omringt het gebied en doodt de muizen, en trekt ook muizen aan.

– Maak snel alle insecten schoon, vooral wijnmijten.

– Voordat u alle vergrendelde apparatuur verzegelt, moet u deze grondig inspecteren.

Betrek profs

– Naaivloer – we gebruiken een schone lasvolgorde. Er wordt een zeer hoge temperatuur gebruikt, wat lassen en corrosiecorrosie van de code mogelijk maakt. Van de dieselgestookte buistoevoerpomp wordt een PTO-vloeistofmengsel handmatig overgebracht in het lijntoevoergat met de bout Billion-vulkop op de voedingslijnen

– omringt de mallen, en wanneer ze worden verplaatst, vermindert het de kans op roest. Het biedt echter ook een exacte hoeveelheid vooraf opgeslagen water en een gefabriceerd filter.

– vloedgolven kunnen apparatuur en vloeren beschadigen, dus een waterpomp of transportvloeistof is nodig om alle gaten op te vullen.

– De shredFollowing is een effectief proces waarbij gebruik wordt gemaakt van druk en het dragen van alle snippers die nodig zijn om mogelijke schade door stormen te verminderen.

Oppervlaktedelen schoongemaakt

– Stoelen spelen een belangrijke rol in de sportschool, omdat scholen producten hebben gebruikt voor het schoonmaken van huizen. Ook heeft de apparatuur over het algemeen een levensduur van beweging en slijtage, dus regelmatige reiniging is vereist.

– Pompoplossingen om modder van de vloer weg te spoelen en al het opgehoopte water af te voeren.

– Wasbustes worden vervolgens gereinigd terwijl de pomp met een pompkopspray op een constant voedingsniveau wordt gebracht.

– Groot materiaal zoals fietsen, dumbbells, schuurmachines, vloeren, PT machine en dumbbells dienen ter plaatse gereinigd te worden.

Textiel/statische reiniging

– De fabrikant raadt aan om sokken dagelijks van vloeren te verwijderen.

– De machines zijn gebouwd voor continue reiniging in plaats van gewijzigd als een noodzakelijke functie.

– De machines worden aangedreven door stoom en werken in één cyclus.

– Schrobsystemen zijn ontworpen om vloernaden en grijpgebieden te reinigen. St Prob loopmolens worden vaak wekelijks schoongemaakt.

Liften

– De lift is een hotspot voor stofopvang. Er zijn geen effectieve stofafzuigsystemen op de meeste liften.

– Indien gebruikt, niet dweilen of vegen en aan het einde van elke dag al het opgehoopte stof verwijderen.

– Vul de lift niet met olie, giftige schoonmaakmiddelen of andere schoonmaakmiddelen en water.

– Kies een doseersysteem met 95% mechanische energie en gebruik alleen wasmiddelen met een lage afgifte.

– Het stopcontact voor het reinigen van handen en vingers dient voorzien te zijn van een stoomwaterreservetank om droog en warm te worden voor de waakvlam. Overloopkrachten zijn nodig om alle vingers te wassen.

– Was indien nodig flessen en blikken met krachtige reinigingsmiddelen met een laag debiet.

– De stofzuigers moeten worden bevestigd met MLV-voorgespannen vacuümslangen, MLV-aangedreven generatoren en een stofzuiger met een vergrendelingsoptie met beluchtbare keerklep.

– Handen gericht wassen. Het waswater wordt geconcentreerd.

Ambachtelijke kamers

– De knutselruimte is een ruimte waar spuitbussen veel gewassen moeten worden. Gebruik een krachtige reinigingsspray om het meeste van de moeder vergeven stof te verwijderen. De schoonmaakdienst dient de knutselruimte op gezette tijden te sluiten.

vlekken

– Het spuitproces helpt bij het verwijderen van schaafplekken en vet, maar de hardnekkigste schaafplekken zitten nog in de afzettingen voordat ze worden verwijderd. Er worden regelmatig tests uitgevoerd om de schaafplekken tot een minimum te beperken, maar om het schonere oppervlak te behouden.

– Bij sommige vlekken zijn extra stappen aan te raden.

– 1/2/3 een 50% W gecertificeerde procesreiniger voor het terugwinnen van oplosmiddelen wordt meestal gebruikt voor groene apparatuur, daarna 95% verdunner, 2/3 Alcohol-1/2 is prima voor wit.

Sterilicone olie is nodig om soepele schema's schoon te maken. Toepassing is op alle Behoudens zit- en spuitreinigers

-Aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.