Houten Vloer Reinigers

 

Houten vloeren Eindhoven

 

 

 

Het eerste waar u aan moet denken bij het schuren van uw houten vloer is het kiezen van het juiste type schuurmachine. Residentiële vloerschuurmachines zijn vaak op het Internet te vinden opwww.Eh.com. Er zijn twee stijl schuurmachines beschikbaar, orbitaal en excentrisch. Residentiële schuurmachines zijn redelijk geprijsd, afhankelijk van de stijl die u kiest. De meeste van deze schuurmachines zijn licht in gewicht en gemakkelijk te gebruiken, zonder ingewikkelde bediening. Zorg ervoor dat u naar uw vlak- en handschuurmachine kijkt. Dit is de vlakke schijf aan de linkerkant van de schuurmachine. Vergeet niet dat de waterpas recht moet staan, anders werkt de schuurmachine niet goed en zult u opnieuw moeten beginnen.

Gebruik voor het schuren van een houten vloer schuurpapier korrel 80. Gebruik dan een ¼ inch puimsteen. De puimsteen verwijdert overtollig sap uit het schuurpapier. Gebruik water of waterloze afstofproducten en stofzuig na het schuren, zodat uw houten vloer wordt beschermd. Het kiezen van de juiste afwerking voor de vloer is een laatste overweging. Er zijn vele afwerkingen voor houten vloeren verkrijgbaar, waaronder op maat gemaakt, afgewerkt, verzegeld, geolied, met was behandeld of vlak. De keuze van de afwerking voor uw houten vloer kan het hele uiterlijk van de vloer veranderen, dus het is handig om de juiste te kiezen. Als de vloer eenmaal is afgewerkt, kijk er dan nog eens goed naar en als er iets is dat u zou willen veranderen, doe dat dan. U heeft tenslotte veel geld betaald voor uw houten vloer. Uw tijd is meer waard dan goud.

Een ander waardevol hulpmiddel voor houten vloeren is het boenblok. Dit is een blok met een speciale rubberachtige pad op de bodem. Dit blok kan met wat water worden gevuld en een nacht lang over de vloer wrijven. Het is aan te raden om het water net een beetje vochtig te maken. Het blok beschadigt uw houten vloer niet, maar geeft wel een schoon uiterlijk aan de vloer. Verhoog de temperatuur van het water steeds een beetje. De was voegt geen water toe aan het hout, dus het hout neemt het water niet op. Er zal zich alleen een film vormen, die als een witte film rond uw belichte vloer zal verschijnen. Houd de temperatuur constant – afhankelijk van uw voorkeur zult u de beste resultaten krijgen bij een temperatuur van 110 graden Fahrenheit. In zeldzame gevallen is het raadzaam om een stofbad te nemen. Het zal het roet van uw houten vloer verwijderen. Houd er echter rekening mee dat als meer dan één persoon de zeep strikt gebruikt, er zeepresten op de vloer kunnen komen. Dat kunt u het beste overlaten aan een expert. Het is een goed idee om een barrière op uw houten vloer te plaatsen, en indien mogelijk, zorg ervoor dat u het hout niet verft. Denk er ten slotte aan dat niet alle merken schoonmaakmiddelen voor houten vloeren geschikt zijn voor houten vloeren. In sommige gevallen kan was uw houten vloer “opeten”. Als u ze niet behandelt, kunnen sommige soorten houten vloeren verkleuren. Dat komt zelden voor – als u ziet dat uw houten vloer verbleekt, kunt u wat olie aanbrengen om de natuurlijke houtkleur vast te houden. Uw houten vloer zal zijn glanzende uiterlijk behouden als u de hierboven genoemde onderhoudstips in acht neemt. Gelukkig zijn de meeste houten vloeren gemakkelijk te onderhouden als ze eenmaal zijn gelegd. Het heeft alleen natuurlijk periodiek onderhoud nodig.l

lees meer:

Vloer schuren Rotterdam

Vloeren laten schuren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.