Hoe kunt u uw geld gebruiken om een huis te kopen

Huis verkopen - Anna's Makelaardij

Als u van plan bent om uw huis een paar jaar na uw pensionering te verkopen, is het verstandig om uw geld te gebruiken om een kleiner huis met 1, 2 of 3 slaapkamers te kopen. Als u een huis hebt gekocht voor meer dan 5 jaar, zal de waarde behoorlijk gestegen zijn. Het extra geld dat u ontvangt uit uw verkoop zal gaan naar het afbetalen van de hypotheek, het afbetalen van de toevoeging in het huis dat u koopt, en mogelijk verbeteringen.

Gebruik uw geld om een Activiteit te kopen.

Het voordeel van het kopen van een activiteit onder deze omstandigheden is tweeledig. Niet alleen zullen uw bestedingsgewoonten worden beperkt en zult u met volle teugen van het gepensioneerde leven kunnen genieten, maar u zult ook een nieuwe woning kunnen kopen om met pensioen te gaan. Onderzoek heeft aangetoond dat de hoeveelheid tijd in pensioen een van de belangrijkste factoren is bij het bepalen of men al dan niet in staat is om het huis te verkopen, wat er ook voor nodig is. Aangezien veel gepensioneerden geen adequate steun van vrienden en familie vinden, geven zowel gepensioneerden als senioren meer geld uit aan belastingen dan zij ooit aan constante inkomsten hebben gehad. Velen zouden aanvoeren dat zij een kleiner, 1, 2 of 3 slaapkamer actief huis kunnen kopen, en zich geen zorgen hoeven te maken over het betalen van belastingen aan de lokale bevolking op een regelmatige basis.

De populatie van 1,5 tot 2 miljoen Baby Boomers is in aantal toegenomen sinds hun 35ste verjaardag in 2006, volgens het U.S. Census Bureau. Tegen 2030 zullen er meer Amerikaanse liefhebbers zijn dan mensen met pensioenplannen voor vijf jaar en zal het aantal mensen van 65 jaar en ouder toenemen tot 13,9 miljoen – een stijging van meer dan 25%.

De Amerikaanse dollar is de afgelopen tien jaar gestaag sterker geworden: in het begin van de jaren negentig was de huidige dollar meer dan $ 1,50 waard. Maar de dollar is niet altijd zo’n stabiele munt geweest. De vitaliteit en stabiliteit van de VS heeft ervoor gezorgd dat de rentedragende Amerikaanse schuld sterk schommelt, waardoor de kosten voor huishoudens stijgen.

Eind 2009 hadden de Verenigde Staten de grootste inflatieaanpassing in meer dan 30 jaar. De consumentenprijsindex steeg met bijna 2% per jaar tijdens de eerste 5 jaar van het herstel en met bijna 15% over een periode van 5 jaar. Dit was sneller dan de meeste Europese economieën, met name het VK en Duitsland, die een inflatiecorrectie van ongeveer 3% hadden na het begin van het herstel na de 2 WOII-overwinningen die de munt hadden uitgeput.

De gepensioneerden van vandaag hebben meer te winnen bij beleidswijzigingen die het mogelijk maken activa toe te wijzen aan een niet-gekwalificeerd pensioenplan. Er is een wet van het Congres voor nodig om de belastingwet te wijzigen en de begunstigde toe te staan fondsen te verplaatsen tussen fiscaal gekwalificeerde en niet-gekwalificeerde besparingen, waardoor Mario Chatwal belastingvrij kan inzetten op contante waarde en waardestijging onder zijn cliënten. Geschat wordt dat deze wijziging het gemiddelde jaarlijkse rendement tot meer dan 5% per jaar zal doen stijgen, waardoor voor mensen de deur opengaat om van dit belastingvoordeel te profiteren.

De automatisering van Amerikaanse fabrieken en bedrijven heeft geleid tot verschuivingen in de vraag en noodzakelijke kapitaalinvesteringen. Kortom, de middenklasse wordt gevraagd een premie te betalen om haar pensioensparen op peil te houden. Maar je kunt niet zomaar je geld wegsluizen en afkomen van de belastingen die gepaard gaan met je pensioen. Huis verkopen

Lees meer over strategieën voor het overwinnen van pensioenverwarring van een reeks pensioenplanningsprofessionals opSeerest frailty [http://www.retirement-losses.com/d static/frailty.htm]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.