Binnenhuisarchitect

Interieurstylist inhuren

 

 

 

 

 

 

Een van de gebieden waar een binnenhuisarchitect zich meestal mee bezighoudt, is kleur en stofontwerp. Andere gebieden zijn tapijten en meubels, wandbekleding, raamdecoratie, verlichtingsarmaturen, en tafel- en staande lampen, om er maar een paar te noemen.

Als men bedenkt dat er ongeveer om en nabij de 20 miljoen woonhuizen in de Verenigde Staten zijn, zijn er veel verschillende installaties en variaties mogelijk die door een bekwame huiseigenaar zelf kunnen worden uitgevoerd, met betrekkelijk weinig moeite en kosten. Maar bij de evaluatie van een huis, met verschillende behandelingen of wijzigingen aan het interieur, is het belangrijk dat de klant de functie van elke kamer begrijpt, en hoe die zal worden gebruikt, en wat voor soort decor of stijl hij of zij wil gebruiken.

Interieurontwerp omvat zowel het nieuwe als het oude, of het ingevoerde en het specifieke werk. Er moet rekening worden gehouden met hoe u in de ruimte zult wonen en werken. Hoe zullen de kamers worden gebruikt en hoe zullen u en uw gezin zich vrij door het huis kunnen bewegen.

Niet creatief zijn en je huis inrichten zonder een ontwerper is als naar een kerkhof gaan zonder bloemen en bloembanden.

Maar volledig versieren zonder ontwerper is als naar een pretpark gaan zonder achtbaan.

Een woonkamer moet bevorderlijk zijn voor sociale bijeenkomsten. Om gezellig en uitnodigend aan te voelen moet een open haard of houtkachel in de woonkamer worden gebruikt. In veel gebieden wordt een open haard ook omgeven door een bakstenen of stenen omlijsting, waardoor de kamer huiselijk, gezellig en zeer ontspannend aanvoelt.

Interieurontwerpers zijn het er allemaal over eens, dat de keuken van het grootste belang is. Deze kamer is meestal het hart van het huis. Familie en vrienden zijn vaak verzameld rond de keuken en terwijl de primaire kok kan dienen gasten, de echte keuken, is waar al het voedsel wordt gemaakt, en meestal waar de familie verzamelt na de maaltijd. Deze kamer is een centrale ruimte waar familie en vrienden samenkomen.

Een keuken moet ook voldoen aan de behoeften van alle leden van het huishouden. Mocht een familielid, met een speciale behoefte, het gevoel dat de keuken moet worden aangepast voor zijn of haar specifieke behoeften. Een interieurstylist kan eigenlijk creëren precies dat. De huiseigenaren van vandaag kunnen huren van een interieurstylist en hebben haar of hem een aangepaste keuken te creëren.

Als u een beginner bent in het inrichten, kan een binnenhuisarchitect uw ideeën doornemen en u adviseren over kleurenschema’s, meubels, accenten en accessoires die het beste passen bij uw persoonlijke stijl en smaak. Een binnenhuisarchitect doet alles vanaf de basis, zodat uw huis uw ideeën, smaak en levensstijl uitstraalt.

Zij kunnen u helpen uw dromen te verwezenlijken. De ontwerper creëert een kleurenschema, maakt de indeling, stelt vragen over uw individuele smaak, kiest uw sanitair, werkt al het schilderwerk af en richt uw huis in.

Als huisvrouw zullen een track record van succes en een goede reputatie er ook toe bijdragen dat aan uw persoonlijke woonwensen zal worden voldaan.

Binnenhuisarchitecten maken ook gebruik van functies die essentieel zijn voor badkamer en keuken eisen. Sommige van de technieken die door een binnenhuisarchitect worden gebruikt zijn …

1. Kleur – Kleur is een van de krachtigste middelen om een stemming te scheppen en om verschillende emoties op te wekken. Kleurenschema’s kunnen in een decor net zo belangrijk zijn als muziek in een repertoire, trouwens.

2. Individualiteit – Sommige mensen geven de voorkeur aan effen muren en eenvoudige armaturen. Anderen daarentegen houden van een rijk en extravagant design.

3. Uniformiteit – Hoewel niet iedereen voor uniformiteit zou gaan, zouden sommigen alles in dezelfde stijl en hetzelfde thema willen hebben.

4. rommel – De menselijke geest heeft lucht nodig, dus een beetje rommel in een kamer is normaal. Een echte rommel is het volgende probleem dat zou kunnen opduiken in de geest van een interieurontwerper, is het vinden van een manier om het te kijken serene.

Het adagium “Recipes For Success” van een opgeleide binnenhuisarchitect bevat verschillende acties met hetzelfde doel, omdat elke actie zijn eigen respijt heeft uit de monotone routine van het leven. De ontwerper vindt ook een manier om de ruimte functioneel te houden, ook al heeft ze een totaal andere configuratie.

Enkele van de ideeën die een binnenhuisarchitect u kan geven zijn:

1. Welke kleur zou bij deze kamer passen? 2. Hoe moet de openslaande deur open? 3. Hoe moet u de meubels plaatsen? 4. Aan wat voor soort lucht wordt deze kamer het meest blootgesteld? 5. Hoe kunt u uw veiligheid in de buurt waarborgen?

Elke ontwerper voelt deze gedachten en stelt elke keer vragen als hij een project krijgt. Het maakt een ontwerper een betere ontwerper.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.